Gestaltinstitut
  for personlig kompetenceudvikling og ledelse om os  |  etiske regler  |  artikler  |  foredrag  |  kontakt  
Masterclass i gestaltterapi med Erik B. Smith Kursus i personlig lederudvikling med Erik B. Smith Foredrag med Erik B. Smith Coaching med Erik B. Smith Gestaltterapi med Erik B. Smith Supervision med Erik B. Smith Lederkursus
 

Kompetente undervisere med fælles værdigrundlag og faglig etik

 
Erik B. Smith

Erik B. Smith
Gestaltterapeut, cand. jur. og cand. mag. i filosofi. Tidl. rektor (1974-1994), medlem af Folketinget (1979- 1994). Forvaltningshøjskolens lederuddannelse. Uddannet ved Gestaltterapeutisk Institut i Skandinavien og Los Angeles Gestalt Institut. 20 års ledererfaring fra små og mellemstore offentlige og private virksomheder. 40 års undervisningserfaring. Arbejder som supervisor, coach og terapeut. Formand for Dansk Psykoterapeut Forening 2002-09.

Min opgave er at støtte en proces, hvor man som klient selv finder frem til den løsning eller de ændringer i livet, der er nødvendige – eller finder frem til at det ikke er nødvendigt at ændre noget i tilværelsen. Hvis man ønsker det, vil jeg også redegøre for teorien bag de psykologiske mekanismer, der udspiller sig i terapien.

Jeg bliver undertiden spurgt om hvor længe jeg regner med man skal gå i terapi. Mit svar er altid, at terapi ikke må blive en ”stok”. Terapi er hjælp til selvhjælp og så snart man har opdaget de relativt simple mekanismer der styrer os, har vi mulighed for at gøre noget andet, ændre adfærd, så vi undgår de samme ubehagelige situationer i fremtiden. Terapien går fra uopmærksomhed til opmærksomhed, fra ukendskab til viden og fra uansvarlighed til ansvar – det hele i en personlig proces støttet af terapeuten.

Jeg har 25 års erfaring i terapi. Jeg har uddannet mange hundrede terapeuter. Jeg kender teorierne bag den eksistentielle terapi, jeg udøver. Jeg møder mine klienter med et åbent og fordomsfrit sind, med respekt og jeg husker, at hver enkelt er eksperten på sit eget liv.


Kontakt via email: erikfynsmith@hotmail.com
Kontakt tlf: +45 2011 7858
Erik B. Smith

 

Rahela Slevas
Certificeret Gestaltterapeut og Rudolf Steiner pædagog. Født den 1. januar 1982 i Rumænien. Studeret psykologi på universitetet i Sibiu samt underviste sigøjnerbørn i 6 år i Rumænien. Har boet og arbejdet i Danmark som Rudolf Steiner pædagog siden 2008. Arbejder i dag som terapeut med klienter, med par og med grupper. Underviser på gestaltuddannelsen. Har dyrket yoga og meditation siden 2002. Taler dansk, engelsk og rumænsk.

Kontakt via email: rahela_slevas@yahoo.com
Kontakt tlf: +45 4141 1282


Claire Neger

Claire Neger
Claire Neger født 1954 i Holland. Socialråd-giver og eksamineret gestaltterapeut (1982). Årligt deltaget i Walter Kempler USA, Masterclass 1982–1999. Grundlægger og leder af gestaltinstitut i Tyskland. (1984– 2001). Har skrevet bogen: ”Hør, hvad der ikke bliver sagt”. Underviser på Psykotera-peutisk Institut Århus siden 2001. Supervisor på Nordisk Gestalt Institut (2001–2007). Praktiserende terapeut med individuel terapi, par terapi og grupper. Supervision individuelt og grupper. Leder og underviser på Masterclass.

Kontakt via email: claire@claireneger.dk
Kontakt tlf: +45 2673 3700

 
 
Lederkursus